Girişimcilik Yarışması Startup Weekend Düzce 21-22-23 Ekim

18 Eki

Startup Weekend Düzce

Dünyanın önde gelen girişimcilik destek programlarından biri olan Startup Weekend etkinliği, 21-22-23 Ekim 2016 tarihlerinde Düzce Üniversitesi'nde!
Techstars tarafından ortaya çıkarılan ve Google for Entrepreneurs tarafından desteklenen bu global program, bugüne kadar 150 ülkede 2.900’ün üstünde etkinlikte 193.000’den fazla girişimci takımı, kendi startuplarını oluşturabilmeleri için destekledi. Şimdi sıra Düzceli Girişimcilerde!
Startup Weekend yaş, sınıf, bölüm sınırlamasının olmadığı, hayalindeki fikri hayat geçirmek için çalışabileceğin, fikrin yoksa da seçilen fikirlerden birine "hep destek tam destek" olmak için takıma katılıp çalışabileceğin, ücretsiz bir etkinliktir.
Katılımcılar, oluşturdukları ekipleriyle birlikte hafta sonu boyunca içlerindeki girişimciyi ortaya çıkarıp fikirlerini hayata geçirirken diğer girişimci adaylarıyla da tanışma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca etkinlik boyunca uzmanlardan birebir mentorluk alma imkanına sahip olacaklar. Etkinlik sonunda katılımcılar sadece yerel çapta değil, global çapta bir startup ailesinin parçası haline gelecekler.
21 Ekim Cuma günü başlayacak olan etkinlik, katılımcıların fikirlerini sunması ve ardından seçilen fikirler doğrultusunda takımların oluşturulmasıyla devam edecek. 48 saat boyunca takımlar, alanında uzman eğitmenlerce verilecek kısa eğitimler mentorların destekleriyle çalışmalarını yürütüp fikirlerini bir iş modeline çevirecek ve olgunlaştıracaklar. 23 Ekim Pazar günü ise takımlar jüri önünde sunumlarını yapacaklar. Dereceye giren takımlar belirlenecek.Etkinlik, katılım ve dereceye girenlere başarı sertifikalarının verilmesiyle son bulacak.

*ETKİNLİK DİLİ TÜRKÇE OLACAKTIR.

**ETKİNLİĞE KATILACAK KYK ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE! YURTTA KALAN VE ETKİNLİĞE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN YURT GİRİŞ-ÇIKIŞLARINDA SORUN YAŞAMAMALARI İÇİN ÖZEL İZİN ALINACAKTIR.

Kayıt İçin