WEB VE MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME EĞİTİMİ 2.KUR BAŞVURULARI

07 Kas

Düzce bölgesinde yer alan girişimcilerin iş fikirlerine yönelik web ve mobil uygulamalarını profesyonel bir şekilde geliştirebilmeleri için Düzce Teknopark bünyesinde “Python ile Programlamaya Giriş, Python Django Web Framework ile Web Programlama, Mobil Programlama” konularını içeren Web ve Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi 3 kur (1.Kur: Ekim 2017, 2.Kur: Kasım 2017, 3.Kur: Aralık 2017) olarak düzenlenmektedir.

Düzce Teknopark tarafından düzenlenen ve Carpedu Bilişim Teknolojileri Ar-Ge Yazılım Danışmanlık Medya Yayıncılık Ltd. Şti. tarafından eğitimleri verilen “Web ve Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi” nin 2.Kur programı 11 Kasım 2017 - 2 Aralık 2017 tarihlerinde Düzce Teknopark’ta gerçekleştirilecektir.

Eğitim programı uygulamalı olarak gerçekleştirileceği için katılımcıların eğitim süresince dizüstü bilgisayarları ile eğitime katılmaları gerekmektedir.

Başvurular kontenjanlarla sınırlı olup, kesin kayıt işlemlerinde başvuru sırası esas alınarak katılımcı kabul edilecektir.

2.Kur Ön Kayıt Son Başvuru Tarihi: 9 Kasım 2017

• JSON Datası Kullanımı
  • GET, POST İşlemleri
  • Uygulama Tasarımı
  • App Icon(Uygulama iconu)
  • Uygulama Splash Screen(Açılış ekranı)
  • Generating Signed APK

Eğitmenler: Oğuzhan ÇELİKARSLAN

EĞİTİM ÜCRETLERİ

Program ücretleri aşağıdaki gibi olup, ücretler her bir kur için ilgili ayın eğitimi başlamadan önce alınacaktır.

Kasım 2017 (2.Kur)

Öğrenci: 100 TL

Mezun: 250 TL

Aralık 2017 (3.Kur)

Öğrenci: 100 TL

Mezun: 250 TL

Paranın Yatırılacağı Hesap:

Hesap Adı: Düzce Teknopark A.Ş.

Halkbank Düzce Şubesi

IBAN: TR 98 0001 2009 3270 0010 2605 69

Programa katılacak olan öğrenci/mezunların aşağıdaki linkten başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması, ilgili hesaba eğitim ücretini yatırdıktan sonra banka dekontunu, öğrenci ise öğrenci belgesini Düzce Teknopark Yönetim ofisine teslim etmesi gerekmektedir.

Ön Başvuru için tıklayınız.